Maarakennuspalvelut

Maarakentaminen on rakentamisen suurimpia osa-alueita, sen takia on tärkeää, että suoritamme kaikki maarakennustyöt korkealla laadulla ja nopealla aikataululla alusta loppuun asti. Dokumentoimme ja kuvaamme työmme varmistaaksemme korkean laadun ja raportoimme kaikista muutoksista heti asiakkaalle, jotta mahdolliset muutokset voidaan suorittaa kustannustehokkaasti. Kauttamme onnistuvat niin suuret kuin pienetkin työt. Talojen pohjarakentaminen, salaoja- ja sadevesiremontit ammattitaidolla, myös kosteuseristykset meiltä. Soita ja kysy lisää!

Toimimme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, mutta suhtaudumme tarjouspyyntöihin tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pystymme suorittamaan erikoislaatuisia töitä, jotka vaativat nopeita päätöksiä sekä pitkää kokemusta alalta. Pystymme tekemään työmme ahtaissa kohteissa kuten talon kellareissa sekä parkkihalleissa.

Salaoja – ja sadevesiremontit

Salaojitus on talon yksi tärkeimmistä osa-alueista, mikäli salaojitus on puutteellinen tai puuttuu jopa kokonaan, voi vahinko muodostaa ongelmia jopa sisäilmaan. Perustukset pysyvät kosteana, perustuksien kautta kosteus nousee rakenteisiin, joka aiheuttaa home- ja microbi vaurioita. Lisätietoa salaojien merkityksestä!

Mistä huomaat puutteellisen salaojan? Perustukset hilseilee ja halkeilee, talon kellarissa on kosteutta, perustuksissa näkyy kalkkeutumia. Soita ja kysy lisää, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Teemme tätä työtä juuri sinua varten, teemme työmme sovitusti ja kokoa katsomatta. Yhteistyömme alkaa jo heti ensimmäisestä puhelin soitosta tai sähköpostin lähettämisestä, olemme tukenasi tässä projektissa jo heti alusta lähtien. Kun tilaat palvelun meiltä, on yksi huoli vähemmän. Dokumentoimme työmme ja teemme työnsuorittamisesta koosteen, joka helpottaa myynti- tai huolto toimenpiteitä, kun on todiste siitä mitä sinne maaperään on asennnettu.

kaivinkone-salaojasaneeraus
sokkeli-eristys
ulkopuolinen eristys

Kosteuseristykset

Kosteuden eristämiseen on monia eri ratkaisuja niistä tunnetuimpia ovat patolevy ja pikisively tai kermi. Uusia toimivia ratkaisumalleja on kehitetty ja niistä tunnetuimpia ovat isodrän- ja fuktisol- vettä läpäisevät lämmöneristyslevyt.

Patolevy on hyvä tapa parantaa perustuksien kuntoa ja kuivana pitoa, koska patolevy sulkee ulkoapäin tulevan veden pääsyn rakenteisiin ja ilmaraon takia sisältä päin tuleva kosteus pääsee pakenemaan pois rakenteista.

Mikäli haluat kellarillisessa talossa parantaa lämmön säilymistä on silloin isodrän- tai fuktisol lämmöneristyslevyt hyvä vaihtoehto, joiden toiminta periaatteella on sama tarkoitus kuin patolevyllä.

Kosteuseristyksen pystyy asentamaan myös väärin, jolloin eristys toimii käänteisesti ja vahinko voi olla todella suuri. Huolehdimme omassa työssämme että kaikki tulee tehtyä kunnolla, alusta alkaen. Ota rohkeasti yhteyttä ja etsitään sinulle se oikea ratkaisumalli!

Pohjarakentaminen

Haluamme olla se luotettava kumppani talosi rakentamisessa ja suoritamme talo perustus kaivuut, massanvaihdot ja maansiirrot sovitusti ja luotettavasti alusta loppuun asti. Väärin tehty työ voi pahimmillaan saada rakennuksen vajoamaan, ja tämän takia työ tulee tehdä oikomatta mitään työvaihetta, jälkikäteen työ voi olla hankalaa ja todella kallista. Suoritamme työmme aina suunnittelijoiden antamien työohjeiden mukaisesti ja tottakai hyvää rakennustapaa noudattaen.

Pystymme toimittamaan kohteeseen tarvittavat maa-ainekset, kuten kalliomurskeet, soramurskeet, sepelit, sorat ja hiekat. Viemme kaivuumaat pois kohteestasi asian mukaisesti maankaatopaikalle tai uudelleen käytettäväksi suurin täyttöihin. Lisäksi kauttamme saa myös kaikki maaviemärit, vesijohdot sekä maalämpö tai kaukolämpö varaukset.

Suoritamme perustuksien valutöiden jälkeen myös rakennuksen sisäpuoliset ja ulkopuoliset täyttötyöt, radon asennukset sekä ulkopuoliset eristykset, suunnitelmien mukaisesti. Mikäli kiinnostuit, otahan yhteyttä ja keskustellaan lisää!

kaivinkone-massanvaihto
kaivinkone viemäriputki

Kunnallistekniikka

Meidän kautta onnistuu myös katuliitokset ja maaviemärin sekä vesijohdon liittäminen kunnan tai kaupungin vesihuolto verkostoon. Pystymme suorittamaan työn sellaisillakin tieosuuksilla, missä liikkuu paljon autoja, kaivuutukien sekä ajosiltojen avulla.

Pystymme toimittamaan kohteeseen tarvittavat materiaalit, kuten putket, kaivot, pumppaamot sekä murskeet. Lisäksi asennamme putket maaperän vaatimuksien mukaan tarvittaessa pelti- tai lankkuarinalle.

Jätevesilaki on muuttunut, pystymme toimittamaan jätevesiratkaisut myös mökille, tapauskohtaisesti asennamme nämä uudet järjestelmät myös uudenmaan ulkopuolelle.

Olemme olleet rakentamassa ja saneeraamassa myös kunnan sekä kaupungin vesihuolto runkolinjoja, joten tiedämme mistä puhumme. Otahan yhteyttä!

Parkkihalli- ja kellarityöt

Parkkihallit, kellarit sekä kaikki korjaukset lattiapinnan alapuolella kuuluvat meidän palveluihimme, mikäli kosteus nousee lattiasta, niin olemme juuri oikea kumppani teidän projektiin. Ottakaa yhteyttä mikäli haluatte hommien onnistuvan.

kaivinkone kellari parkkihalli
purkutyöt

Purkutyöt

Suoritamme rakennusten purkutöitä ja monipuolisen kalustomme avulla voimme suoriutua työstä myös ahtaissa ja muuten “mahdottomissa” paikossa, joka ei tietenkään ole meille ongelma. Soita ja kysy lisää!

Louhinta- ja kiilaus

Louhinta- tai louhinta kiilaustyöt onnistuvat kauttamme vaivattomasti ja nopeasti. Yhdistettynä talon pohja- tai viemäriverkoston rakentamiseen luo louhinta huomattavasti taloudellista hyötyä sekä kustannustehokkuutta. Pyrimme suorittamaan työmme kustannustehokkaasti ja nopeasti, mutta emme unohda olevamme tekemisissä räjähteiden kanssa.

louhinta-kiilaus

Pohjarakentaminen salaoja- ja sadevesiremontit ammattitaidolla, suoritamme kaikki maarakennustyöt korkealla laadulla ja nopealla aikataululla alusta loppuun asti.