Piharakentaminen

Piharakentamisen ammattilaiset Uudeltamaalta – JV Asema, työmme teemme hyvin, jotta voimme olla ylpeitä omasta työstämme.

Vihertyöt ja pihojen rakentamisen haasteet suoritamme aina ammattitaitoisesti kuunnellen asiakkaan toiveita ja muodostaen niistä loppu tuloksen, josta olemme ylpeitä. Pystymme tarjoamaan betoni, graniitti sekä luonnonkivi pinnat, kuten polut, pihatiet, kevyenliikenteenväylät, parkkialueet. Lasten leikkipihat, roskakatokset, terassit, aidat sekä monet muut pihan pienet rakennelmat saamme suoritettua asiakkaan kanssa sovitun aikataulun puitteissa. Soita ja kysy lisää!

Maisemointi

Maisemointi lähinnä tarkoittaa alueen pintojen tasaamista ja siistimistä, lopputuloksella ei ole kuin kosmeettinen kosketus todellisuuteen. Pinnat olisi kuitenkin hyvä maisemoida/profiloida, jotta saadaan paremmalta näyttävä lopputulos.

Pihan viihtyisyyttä pystyy parantamaan erilaisilla kivetyksillä, sekä siihen lisättynä kasvillisuutta tuo paremman lopputuloksen. Lisää aiheesta täällä!

Piharakentamisen ammattilaiset Uudeltamaalta – JV Asema, työmme teemme hyvin, jotta voimme olla ylpeitä omasta työstämme.  Soita ja kysy lisää!

maisemointi-pihakivetys
maisemointi-pihakivetys
maisemointi-pihakivetys

Kiviasennustyöt

Kiviasennustyöt hoidetaan ammattitaitoisesti ja siististi. Pidämme tärkeänä, että pohjatyöt ovat kunnolla tehty ja pystymme kalustolla myös suorittamaan pohjarakenteiden osuudetkin.

Kauttamme onnistuu niin betoni- kuin graniittikivi tuotteet ja sekä niiden asennustyöt. Töihimme lukeutuu esimerkiksi pihan kiveykset, muurit, polut ja reunakivet. Toki vaihtoehtoja löytyy monia muitakin, vain mielikuvitus on rajana.

Terassi- ja piharakenteet

Terassi- ja piharakenteet ammattitaidolla ja nopeasti. Pystymme toteuttamaan terassit ja pihan kevyt rakennukset, kuten esimerkiksi roskakatokset, grillikatokset, kylmävarastot yms.

Piharakentamisen ammattilaiset Uudeltamaalta – JV Asema, työmme teemme hyvin, jotta voimme olla ylpeitä omasta työstämme.  Soita ja kysy lisää!

piharakennus
verkkoaita-panssariaita

Elementtiaidat

Tarjoamme palveluissamme myös Purso panssari- ja Eco säleverkkoaidat ja niiden asennukset.

Lappset -leikkiväline asennukset

Meidän kautta onnistuu myös Lappset -leikkiväline asennukset kaikkineen materiaaleineen. Vaihtoehtoina on keinuja, kiipeilytelineitä, liukumäkiä, hiekkalaatikoita sekä monta muuta erilaista vaihtoehtoa. Ota reippaasti yhteyttä ja selvitetään juuri teille sopiva vaihtoehto.

leikkiväline-lappset-piharakentaminen